diumenge, 16 de desembre del 2007

E.T.... 25 anys!

Ja fa 25 anys que l'extraterrestre més lleig de la història, ens va robar el cor a tots. N'hi ha de divertits com l'Alf, de mortífers com els Aliens, de comunicatius com els de "Encuentros en la Tercera Fase"... però E.T era simplement horrorós. Això si, quan encenia la punta del dit i deia que volia trucar a casa, vinga a plorar! De color marró, camacurt, amb el cap triangular, la cara aixafada, estirava el coll com una girafa, amb una mena de coixera que paties quan el veies caminar... en fí, un desastre.
Però l'E.T. encara avui, fa plorar (i no per la seva lletjor) a les noves generacions. Fa uns mesos van passar la pel.lícula a una classe de nens i nenes de primària, i era sorprenent veure patir i emocionar-se amb un ninot de plàstic als qui per ells els mòbils i Internet són una cosa tant normal.
Qui faci temps que no la veu, que la revisi que val la pena, i si algún despistat no l'ha vista, és encara més extraterrestre que el protagonista.
I com diu ell al final: Sigueu bons.
Per cert, quan el troben mig mort al riu, no us recorda un tros de llom a la planxa??

1 comentari:

Anònim ha dit...

Gairebé m'he emocionat només de llegir el comentari!! I tant si la tornaré a veure!! i em fixaré amb el llom a la planxa, que, la veritat, ara no recordo.