dijous, 17 d’abril del 2008

Vergonya aliena...

Ho admeto, vaig mirar practicament cada dia, els castings d' Operación Triunfo. Hi va passar de tot; freaks, atontats/des, guapets/tes que cantaven prou bé, un que semblava que cantés dins d'una cova (que té el seu mèrit), gent que crèia que cantava molt bé i semblava el crit d'un porc a la matança de l'ídem, horrors de la natura que cantaven bé, "supermodelos" que simplement no sabien entonar ni una nota...
Tots havien de passar pel filtre del jurat format per l'Àngel Llácer, Noemí Galera i Risto Mejide. Es podia estar més o menys d'acord amb les decisions (les maneres no les comentaré). La pregunta és la següent: Què cony van pensar (amb perdó de l'expressió) quan van escollir a les tal Esther i Tània?? Crec que simplement van planejar una humiliació pública en tota regla. Seran molt mones, però canten (com es diu vulgarment) amb el cul, especialment una d'elles.
Si us atreviu, aquí teniu el video de la primera Gala d'aquestes dues xiquetes (que duraran menys que una caipirinha al vestuari del Barça). Jo d'elles, marxaria a un país llunyà i m'immolaria...

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Per sort no he vist mai aquest càsting perquè em sembla que s'ha de ser una mica masoquista. Aquestes dues són senzillament, espantoses. No sé si hi haurà cap escola (em sembla que d'això es tracta Operación Triunfo oi?) capaç de fer-les mínimament presentables.

bambam ha dit...

La del top negre, dubto que arribi a tenir l'oportunitat de millorar.

Anònim ha dit...

He tingut el valor de tornar-les a mirar i encara les he trobat pitjor!!! Si, si, sobretot la del top negre que a sobre es creu la reina!!(de no sé què)

Marchelo ha dit...

El video només es pot VEURE, si li poses volum et mors d'un atac de cor!

bambam ha dit...

Si si, de només veure no dic res!