dimecres, 11 de febrer del 2009

adidas SL 72 Synthetic


La Sl 72, dissenyada pels Jocs Olímpics de Munich, s'ha convertit en un dels models més icònics de la gama. Aquesta rèplica de la versió original de 1972 captura els detalls més autèntics i afegeix un tractament d'acabat natural per crear un efecte antic en la sola, la mitja sola i la part superior. Ja a la venda, en color blau.
També les trobem en una acabat menys rústic, en color negre i en color granate.

La Sl 72, diseñada para los Juegos Olímpicos de Munich, se ha convertido en uno de los modelos más icònicos de la gama. Esta réplica de la versión original de 1972 captura los detalles más auténticos y añade un tratamiento de acabado natural por crear un efecto antiguo en la suela, la media suela y la parte superior. Ya a la venta, en color azul. También las encontramos en una acabado menos rústico, en color negro y en color granate.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Per què ens agrada tant tornar als temps passats? Segurament tu em podras dir per què treuen tants models antics, perquè em sembla que aquests que ensenyes aquí no són els primers.

bambam ha dit...

Van tornar els pantalons acampanats, les samarretes ajustades, els colors àcids, i la música actual són refregits i actualitzacions de la de sempre... Ara "lo retro es lo mas cool", i sembla que n'hi ha per temps!

Anònim ha dit...

Potser falta imaginació i ja està tot inventat?

bambam ha dit...

N'hi ha unes amb reproductor MP3 incorporat. O sigui que no, no està tot inventat!

Anònim ha dit...

Es veritat, és veritat, sempre queden coses per inventar però, ho sento, unes wambes amb MP3 ho trobo una mica poca-solta. O potser deu ser molt pràctic?