dilluns, 7 d’abril del 2008

Brooklyn Funk Essentials


Nascuts a Nova York a principis dels noranta dins l’escena hip-hop/ jazz i creats pels productors Arthur Baker i Lati Krondlund inicialment com un grup de jam sessions, BFE han esdevingut tot un referent a l’escena funk/jazz mundial girant amb artistes de la talla de James Brown, Maceo Parker, Jamiroquai, Funkadelic, Ben Harper...

A finals de 2006 i després d’un llarg parèntesi de 5 anys, el grup es reuneix amb la formació original reprenent la seva activitat com a banda i a la primavera de 2008 editen un nou àlbum d’estudi “Watcha Playin´”. El seu desbordant directe els ha generat una base de fans incondicionals arreu del món. Tot un clàssic, tot un luxe.*(font: internet)
Tots aquells que us heu perdut el concert dels Brooklyn Funk Essentials al Cafè Teatre de l'Escorxador de Lleida... ho sento molt! Ha estat un dels concerts de l'any, com era d'esperar.
El principi va començar un pel fred, molta gent asseguda i poca a la pista. Els de la pista una mica cohibits, fins que van demanar que ens apropessim per sentir el "feeling" (tota una declaració d'intencions). Amb "Dance free night", tema del nou àlbum "Watcha Playin'", es va anar aixecant més gent. Seguint amb temes de ritmes llatins com "Mambo con Dancehall" i reggae, l'ambient s'anava escalfant. I quan ja hi havia més gent ballant que asseguda van rematar amb "Ska Ka-bop" i "Jump around sound". Uns genis animant el personal!
Esperim que tornin ben aviat. BFE rules!




http://www.myspace.com/brooklynfunkessentialsmusic

1 comentari:

Anònim ha dit...

A Lleida no us esteu de res!
A veure si tornen i el puc anar a sentir, però.. hi ha límit d'edat?
Seriosament, pel que es veu i se sent al video, segur que va estar molt bé.