dimarts, 30 d’octubre del 2007

Vive la Robot Dance! (Actualitzat)

Tots hem provat de fer el robot, a fer el Moonwalk com el Michael Jackson... però aquest món té un munt de variants; el popping, el floating, el liquind dance, l'strobing, el tutting... Podriem dir que la primera persona en fer de robot va ser Charles Chaplin a la pel-lícula "Modern Times". Però els que realment van començar a "fer el robot" van ser el Robot Brothers els 60's a Los Angeles. Qui ho va popularitzar més, va ser Michael Jackson.
Dins del Robot Dance, hi trobem variacions com "broken robot", que com el seu nom indica, simula el trencament de les parts (allò de balancejar el braç cap avall), o "the malfunctioner" que evidentment simula el mal funcionament del robot, acompanyat sovint de cares extranyes.
Van passant els anys però sempre seguirem provant... Vive la Robot Dance!
El següent vídeo és simplement incrïble, el noi de la samarreta taronja ha acabat vivint d'aixó (publicitat, cinema...).
Actualització: Hem posat dos videos més perquè és absolutament impressionant!





2 comentaris:

Anònim ha dit...

Aquests videos no son res comparats al robot que hi havia el dissabte nit (28/10/07)a la sala River de LLeida.I els que hi eren que corroborin!!!!!Crec que el que hauria de ser és posar un video ben xulo del:.....NIÑO ROBOT!!!!!!! LO JUNQUE!!!!!

Anònim ha dit...

Dissabte a la nit m'ho vaig perdre, o sigui que a veure quan surt aquest video!!! Bromes a part, són impressionants.