dimarts, 9 d’octubre del 2007

Ebay, un lloc freak


Segur que la majoria coneixerà Ebay; lloc de subastes a Internet. Pots comprar i vendre de tot, discos, llibres, taules, penjadors, roba, dvd i fins i tot cotxes. Però la imaginació de l'ésser humà no té fronteres, i de vegades ni escrúpols. Uns exemples: S'hi poden trobar pedres, llençols, parts de paret, o natilles(!) amb una suposada cara de Jesuscrist, però el millor és que hi ha qui pretén vendre pedres en que especifica que NO hi ha la cara de Jesuscrist, és a dir: et venen una pedra, tal com sona. I per a mitòmans també hi ha de tot: ungles, pintes, o talons de sabata que suposadament eren d'un famós. Demostrar-ho ja és més difícil. Qui dona més?

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Està molt bé que aquest blog sigui tan divers, el que passa és que jo volia fer un comentari sobre Modern Amussement i ja està una mica fora de temps. Però suposo que encara el puc fer: no fan roba per noies? A veure quan ens expliques moda femenina!!

Anònim ha dit...

Se que no té res a veure amb aquesta noticia, però és que acabo de veure el World Clock que hi ha abaix i he flipat. Com mola!! Varies coses em criden l'atenció, però la que més em sobta és la quantitat de decimals que hi ha en la temperatura de la terra. Per mi que a partir del 3er o 4rt decimal s'ho inventa algú. Després, el camp de "desórdenes de la endocrina" és super interessant. Feia temps que esperava saber les dades. :P

Ara en sèrio, molt bona idea la d'incloure aquest rellotge!

Apa, adeu!


f.

bambam ha dit...

Jo no paro de donar voltes en l'"Otras"...