dimecres, 24 d’octubre del 2007

Family Guy


Star Wars o Star Trek, Pc o Mac, Adidas o Nike, Playstation o Xbox (o Nintendo),... ara hem de sumar-hi Family Guy o The Simpsons. Amb els anys que fa que volten els Simpson, potser ja comença a ser hora d'un relleu, i aquí són els Griffin! Molt més irreverents, molt més descarats, molt més bèsties i més escatològics que els grocs d'Springfield.
La sèrie de la Fox descriu les aventures de Peter Griffin i família: Peter és la incompetència en persona i treballa en una fàbrica de joguines, Lois Griffin, la seva dona, és mestressa de casa i professora de piano, Meg és la filla contínuament humiliada per tothom, Chris, el fill, és obès i una sola de sabata excepte per dibuixar, Stewie és el bebè, obsessionat en matar a Lois i conquerir el món i finalment Brian, el gos drogodependent, addicte als Martinis i el més culte de la sèrie. Altres personatges destacats són Quagmire, un veí addicte al sexe, Joe Swansonn, un policia paralitic, i Cleveland, un afroamericà divorciat.
Ningú se salva dels gags (Christina Aguilera, Tom Hanks Penèlope Cruz, Adolf Hitler, George W. Bush, Bill Gates, Bono...) i les paròdies de pel.lícules és també molt extensa (Star Wars, El Padrino, El señor de los anillos, Grease, Titanic...)

Si no us quedeu amb la crítica superficial de sèrie escatològica riureu mooolt! La guerra ha començat (tant als Simpson com a F.G. les al-lusions entre una i altra són constants), Springfield o Quahog??
www.familyguy.com

1 comentari:

Anònim ha dit...

Potser a vegades són uns temes dels que no hi entenc massa, però estic d'acord amb l'"anònim" que va escriure un comentari dient que aquest blog és molt "xulo". Jo també t'animo a continuar.